Forgalmi rendváltozás az Új Köztemetőben

Halottak napi forgalmi rend lesz érvényben 2015. október 23.-25., valamint október 30. - november 1. között az Újtemető környékén. A kobanya.hu által közzétett vázlatrajz segítségével tájékozhatnak az arra közlekedők.

A Maglódi út - Sírkert úton jelenleg még zajló útfelújítás miatt a kivitelezővel és a tömegközlekedési szakterülettel egyeztetve a következő forgalmi változásokkal kell számolni:


- A temetőt gépjárművel megközelíteni a Maglódi út felől és a Felsőcsatári út felől lehet. A temetőbe személyautóval bejutni a Maglódi út-Korányi Frigyes u. - Kozma u. útvonalon a főbejáraton, és a Maglódi út - Korányi Frigyes utcai mellékbejáraton lehet, valamint a Felsőcsatári út – Kozma u. útvonalon. A Jászberényi út felől érkezők terelőúton, csak a Maglódi úton keresztül juthatnak el a Temetőig: a Jászberényi út – Indóház u. – Maglódi út - Korányi Frigyes u. útvonalon.


- A temetőt gépjárművel elhagyni csak a főbejáraton keresztül lehetséges a Sírkert utcán (ami ezeken a napokon egyirányú lesz), vagy az Újhegyi úton.


- Megállási tilalom kerül elrendelésre Sírkert út mindkét oldalán a Maglódi út és a Kozma u. között, valamint a Kozma utca mindkét oldalán a Korányi Frigyes u és a körforgalom között.


- A közösségi közlekedés számára lesz fenntartva a Kozma utca (Jászberényi út – Körforgalom között) mindkét irányban, valamint az Újhegyi út (a Maglódi úttól a Temető bejárat felé).